Hotelová škola Poděbrady

Hotelová škola Poděbrady

Středočeský krajAEHT

Nový cukrářský kurz

Výroba cukrářských dekorací

Výroba cukrářských dekoracíLektorka kurzu:  Lucie Průšová
• pro veřejnost 
• pro studenty HŠ a VOŠ

Kde: HŠ  VOŠ  Poděbrady, učebna TPP 1
Prostor bude označen, info v recepci školy.

Cena kurzu: student 900 Kč, dospělí 1000 Kč

Kdy:
• 1. termín: 7. 2. 2014 - obsazen
• 2. termín: 8. 2. 2014 - obsazen
• 3. termín: 9. 2. 2014 - obsazen

Kurz probíhá od 8:00 do 15:00 hod.

Oblečení: kuchařský rondon nebo bílé tričko, zástěra, vhodná obuv do kuchyně. 

KONTAKT NA INFO: roubickova@hsvos.cz

Náplň kurzu:
• Seznámení s různými druhy jedlých modelovacích hmot
• Výroba mléčné modelovací hmoty
• Výroba marcipánu
• Výroba plastické čokolády
• Nácvik potahování dortů
• Modelování květin
• Modelování figurek

Lucie Průšová

Řemeslu se plně věnuje od roku 2000. Své znalosti nejprve získávala studiem pod vedením profesorky umělecké cukrařiny Mirky Slavíkové. Později následovala cesta na jih Francie, do městečka Fréjus, kde byla součástí cukrářského týmu v rodinné Pattisserii – Chocolaterii a ziskala tak mnoho nových zkušeností v tomto oboru. Často podniká zahraniční cesty za věhlasnými cukrárnami jako je Ladurée, Pierre Hermé, Lenotre, Fauchon a sleduje současné trendy i nové technologie, které se snaží skloubit s tradiční prvorepublikovou cukrařinou. Pracovala na pozici šéfcukráře v restauraci La Degustation Bohéme Bourgeoise, která byla oceněna michelinskou hvězdou. Byla účastníkem několika domácích i zahraničních soutěží.


Přihláška na cukrářský kurz – Výroba cukrářských dekorací

Datum kurzu:

Cena kurzu: pro studenty 900 Kč, pro dospělé 1000 Kč

Jméno a příjmení:

Škola, třída, zaměstnání:

Datum narození:

Kontakt (tel, mail):

V případě zájmu přihlášku okopírujte a zašlete na roubickova@hsvos.cz