CUKRÁŘSKÝ SEMINÁŘ NA TÉMA

Dezertní a čokoládové cukrovinky

Přednáší:  Pavlína Berzsiová

  • Pro veřejnost,
  • pro žáky II. stupně základních škol,
  • pro studenty HŠ a VOŠ.

Kde: HŠ a VOŠ Poděbrady, učebna TPP 1

Kdy: KURZ JE OBSAZEN (pátek 20. 10. 2017)

Cena:

  • pro studenty 550 Kč,
  • pro dospělé 850 Kč.

Informace a přihlášky: roubickova@hsvos.eu

Co budeme připravovat a ochutnávat? Mléčné, jádrové, čokoládové pralinky a bonbóny.

TEORIE: Objevení čokolády a její výroba

PRAKTICKÁ ČÁST:

  • marcipánové pralinky,
  • mléčné jádrové hrudky (kokosové oválky, oříškové trojúhelníčky, Pistáciové válečky, ořechová srdíčka),
  • čokoládové lanýže (kávové, mandlovo - rumové, skořicové),
  • jemné náplně s alkoholem (bílá čokoládová pěna, tmavá čokoládová pěna, nugátová pěna),
  • pařížský krém v různých podobách.

Po ukončení kurzu obdržíte certifikát.


© 2017 Hotelová škola Poděbrady, Komenského 156/7, 290 01  Poděbrady, tel.: +420 322 312 622, +420 325 612 541, e-mail: info@hsvos.cz