english

Hotelová škola, Vyšší odborná škola hotelnictví a turismu a
Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Poděbrady

Hotelová škola Poděbrady

 Pečeť kvality CO-IN-CO

Střední škola roku

 facebook.com/hsvos.cz

Gastrojobs.cz

Hotelová škola se stala místním centrem DofE

Střední škola roku

Pečeť kvality 2012 a EUC

Propagace turistických destinací - ROAD TRIP

MIDDLE CZECH portál o cestovním ruchu Středočeského kraje

 Asociace hotelů a restaurací České republiky

Spolupracujeme s partnerským turistickým a informačním střediskem:
Turistické a informační středisko - Zlatý pruh Polabí

Jsme partnery
v Evropském projektu
"Řízení nabídky cestovního ruchu v turistické destinaci Kutná Hora a okolí"
Průvodcovská služba Kutná Hora

Gastro plus

Gastro TV

Náš partner:
Personální agentura Diké s.r.o.

 Hotelová škola PoděbradyHOTELOVÁ ŠKOLA PODĚBRADY

Hotelová škola,
Vyšší odborná škola hotelnictví a turismu a 
Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky,

příspěvková organizace zřizovaná Středočeským krajem
Komenského 156/III, 290 60  Poděbrady
tel.: 322 312 622, e-mail: info@hsvos.cz

 


Přijímací řízení 2016 - druhé kolo

Přijímací řízení 2016 - druhé kolo

Obor vzdělání: 65-42-M/01 Hotelnictví
Počet přijímaných uchazečů: 30 žáků
Druhé kolo přijímacího řízení: podání přihlášky ředitelce HŠ do 31. května 2016
 
Barista Světlá Cup 2016

Barista Světlá Cup 2016

Ve dnech 10. – 11. 5. 2016 jsme se účastnili baristické soutěže ve Velkém Meziříčí. Z výsledku soutěže máme velkou radost, protože jsme získali všechna tři první místa. Třetí místo obsadil Pavel Carhoun, druhé Karel Runštuk a celkovým vítězem se stal hned při své premiéře v této soutěži Tomáš Rezek.
 
Exkurze prvních ročníků do Dvora Seletice

Exkurze prvních ročníků do Dvora Seletice

V úterý 17. 5. 2016 se celý první ročník zúčastnil exkurze do Dvora Seletice. Farma se rozkládá na 330 ha půdy, na kterých chovají Piemontský skot, ovce Merinolandschaf a Přeštická prasata.
 
Postupujeme do finále Callebaut Cup 2016

Postupujeme do finále Callebaut Cup 2016

V úterý 26. 4. 2016 reprezentovala Gábina Jirsáková a já, Jakub Pospíšil, naši školu v kvalifikačním kole soutěže Callebaut Cup 2016 v Úvalech. Soutěž je zaměřená na práci s belgickou čokoládou. Připravovali jsme každý svůj kavárenský dezert a dva druhy čokoládových pralinek s rozdílnou technikou výroby.
 
Informace pro uchazeče o studium VOŠ

Informace pro uchazeče o studium VOŠ

Studijní obor 65-42-N/02 Řízení hotelnictví a turistických služeb
 
Banket 2.C - 2016

Banket 2.C - 2016

Ve dnech 29. a 30. dubna 2016 se konal slavnostní banket třídy 2.C u příležitosti ukončení výuky odborných předmětů. Již ve čtvrtečních odpoledních hodinách jsme připravovali pokrmy a také výzdobu tabule, která byla sladěna do růžové barvy.
 
Kurz Sushi pro 1.VOŠ

Kurz Sushi pro 1.VOŠ

Dne 1. února 2016 se uskutečnil kurz Sushi pro I. VOŠ pod vedením paní Ing. Evy Krátké. Na kurzu, který se pořádal v rámci předmětu Mezinárodní gastronomie, jsme se sešli v hojném počtu. Dozvěděli jsme se spoustu informací a naučili jsme se pracovat se specifickými surovinami...
 
Banket 2.A - 2016

Banket 2.A - 2016

Ve čtvrtek 14.4. a v pátek 15.4. proběhl banket třídy 2.A ve stylu filmu James Bond. Snažili jsme se tedy vytvořit prostředí, které by co nejvíce připomínalo luxus hotelů a kasín, které agent 007 často navštěvoval.
 
Výsledky přijímacího řízení 2016

Výsledky přijímacího řízení 2016

První kolo - obor vzdělání 65-42-M/01 Hotelnictví
 
Banket 2.B - 2016

Banket 2.B - 2016

V pátek 22. dubna a v sobotu 23. dubna 2016 proběhl slavností banket 2.B. Tematický banket vás přenesl do 1. republiky. Do doby světlých odstínů, krajek, elegance a galantnosti, kdy vám gentleman oblékl kabát a podržel dveře, do doby, kdy se první československý prezident Tomáš Garrigue Masaryk projížděl ve svém automobilu od výrobců Laurin & Klement.