english

Hotelová škola, Vyšší odborná škola hotelnictví a turismu a
Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Poděbrady

Hotelová škola Poděbrady

 Pečeť kvality CO-IN-CO

Střední škola roku

 facebook.com/hsvos.cz

Gastrojobs.cz

Hotelová škola se stala místním centrem DofE

Střední škola roku

Pečeť kvality 2012 a EUC

Propagace turistických destinací - ROAD TRIP

MIDDLE CZECH portál o cestovním ruchu Středočeského kraje

 Asociace hotelů a restaurací České republiky

Spolupracujeme s partnerským turistickým a informačním střediskem:
Turistické a informační středisko - Zlatý pruh Polabí

Jsme partnery
v Evropském projektu
"Řízení nabídky cestovního ruchu v turistické destinaci Kutná Hora a okolí"
Průvodcovská služba Kutná Hora

Gastro plus

Gastro TV

Náš partner:
Personální agentura Diké s.r.o.

 Hotelová škola PoděbradyHOTELOVÁ ŠKOLA PODĚBRADY

Hotelová škola,
Vyšší odborná škola hotelnictví a turismu a 
Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky,

příspěvková organizace zřizovaná Středočeským krajem
Komenského 156/III, 290 60  Poděbrady
tel.: 322 312 622, e-mail: info@hsvos.cz

 



MOŽNOST PŘESTUPU - NĚKOLIK VOLNÝCH MÍST VE VŠECH ROČNÍCÍCH

V současné době není naplněna kapacita nejvyššího povoleného počtu žáků ve všech třídách.

  • Navštěvujete hotelovou školu, obor hotelnictví a turismus (65-42-M).
  • Nebojíte se změny.
  • Podejte žádost o přestup na naši školu.
  • Žádosti přijímáme do naplnění kapacity.
TRADICE  -  PRESTIŽ  -  KVALITA JMÉNA NA PRACOVNÍM TRHU

Vyhlášení 2. kola přijímacího řízení pro uchazeče o studium VOŠ

Vyhlášení 2. kola přijímacího řízení pro uchazeče o studium VOŠ

Ředitelka Hotelové školy, Vyšší odborné školy hotelnictví a turismu a Jazykové školy s právem státní jazykové zkoušky v Poděbradech vyhlásila dne 23. června 2016 v souladu s § 94 zákona č. 561/2004 Sb. o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), v platném znění, 2. kolo přijímacího řízení pro přijímání ke studiu na vyšší odborné škole pro školní rok 2016/2017. Uzávěrka přihlášek 26. července 2016.
 
Výsledky 1. kola přijímacího řízení na VOŠ

Výsledky 1. kola přijímacího řízení na VOŠ

VÝSLEDKY 1. KOLA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ NA VOŠ PRO ŠKOLNÍ ROK 2016/2017
 
Emil čili o výchově (a doučování)

Emil čili o výchově (a doučování)

Na podzim roku 2015 se na naši školu obrátilo oddělení sociální péče MÚ Poděbrady s prosbou, zda by nemohli studenti vypomoci s doučováním dětí ze sociálně znevýhodněných rodin. Nabídka zaujala téměř polovinu naší třídy, ale z důvodu zahraniční stáže se nakonec mohlo zapojit je 6 z nás.
 
Apetit a čajovna Setkání

Apetit a čajovna Setkání

Ve dnech 10. a 17. května 2016 jsme pod vedením Ing. Evy Krátké společně se třídou Mezinárodní gastronomie navštívili redakci časopisu Apetit a jejich tvoření foodstylingu a čajovnu Setkání s nádechem Maroka přímo v Praze.
 
Pokyny ke sportovnímu kurzu 2016

Pokyny ke sportovnímu kurzu 2016

Třídy 2.A, 2.B: 6. – 11. 9. 2016
Třída 2.C: 11. – 16. 9. 2016
Místo: Rekreační areál PECKA U NOVÉ PAKY
 
Zajištění provozu restaurace - září 2016

Zajištění provozu restaurace - září 2016

 
Barista Světlá Cup 2016

Barista Světlá Cup 2016

Ve dnech 10. – 11. 5. 2016 jsme se účastnili baristické soutěže ve Velkém Meziříčí. Z výsledku soutěže máme velkou radost, protože jsme získali všechna tři první místa. Třetí místo obsadil Pavel Carhoun, druhé Karel Runštuk a celkovým vítězem se stal hned při své premiéře v této soutěži Tomáš Rezek.
 
Exkurze prvních ročníků do Dvora Seletice

Exkurze prvních ročníků do Dvora Seletice

V úterý 17. 5. 2016 se celý první ročník zúčastnil exkurze do Dvora Seletice. Farma se rozkládá na 330 ha půdy, na kterých chovají Piemontský skot, ovce Merinolandschaf a Přeštická prasata.
 
Postupujeme do finále Callebaut Cup 2016

Postupujeme do finále Callebaut Cup 2016

V úterý 26. 4. 2016 reprezentovala Gábina Jirsáková a já, Jakub Pospíšil, naši školu v kvalifikačním kole soutěže Callebaut Cup 2016 v Úvalech. Soutěž je zaměřená na práci s belgickou čokoládou. Připravovali jsme každý svůj kavárenský dezert a dva druhy čokoládových pralinek s rozdílnou technikou výroby.
 
Banket 2.C - 2016

Banket 2.C - 2016

Ve dnech 29. a 30. dubna 2016 se konal slavnostní banket třídy 2.C u příležitosti ukončení výuky odborných předmětů. Již ve čtvrtečních odpoledních hodinách jsme připravovali pokrmy a také výzdobu tabule, která byla sladěna do růžové barvy.